<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d4758742361006179831\x26blogName\x3d.\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://hornianenthalpy.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_US\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://hornianenthalpy.blogspot.com/\x26vt\x3d5123745925392770163', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Absurd Site

This site seriously make me laugh at how someone can be absurdly prudish. Credits to Kennysia who pointed out that site.

Just visit that site and you will know what I'm trying to say. Basically, the author was busy gallivanting in this mall near his place. Instead of window-shopping, he was busy snapping photos of girls who apparently "violated" the law of the state by dressing sexily. ROFL.

The first entry from his blog:

Pembuka bicara

February 7, 2008

Tujuan blog ini diwujudkan kerana aku nak semua orang tahu dan sedar akan maksiat yang terang dan berani dilakukan di pasaraya besar di Kota Bharu ni, terutamanya oleh budak muda mudi pakai skirt pakai jeans londeh dsb. Dah bosan aku report sana sini siap SMS aduan kepada akhbar tapi hampeh.

Harapan aku agar pendedahan ini lebih membuka mata sebab internet lebih ramai yang dapat tengok, search sahaja dah jumpa.

Aku nak beli spycam satu dan ambil foto setiap kejelekan yang dibuat post kat internet, mata tu aku blurkanlah nanti malu mak bapak. Peliknya tahu pulak malu tu.

Jangan salah faham bukan aku nak burukkan PAS di Kelantan lebih lebih lagi dekat pilihanraya ni, sekadar nak bagi ada tindakan, aku sokong pencegahan maksiat yang dibuat MPKB-BRI tapi perlu lebih giat lagi, lebih lebih lagi tempat awam macam KBMall ni.

I thought that I wasted lots of time doing random things online. This guy somehow outrun me in that field of wasting time.

Wait till he comes to Singapore or at least NTU, I think he would die of severe heart attack. XD

“Absurd Site”